Golvläggning i offentlig miljö

Ska du investera i nytt eller renovering av gammalt golv?
Vi tar hand om entreprenaduppdraget!

Golvläggning från Golvimporten innebär att du får du en trygg helhetslösning där du väljer hur stor del av vårt helhetskoncept du vill ha.

Vi som företag har över 50 års erfarenhet av de två dominerande teknikerna inom golvläggning, ”Bruksläggning” (GB1, GB2 och GB3) ”Fixläggning” (GF1), och kan montera upp till 1000 kvm färdig yta per vecka. Kräver underlaget en avjämning har vi även den kunskapen. Som komplement till golvläggning erbjuder vi även alltid anpassade golvbehandlingar för bästa förutsättningar för den dagliga driften.

Brett utbud av tjänster inom golvläggning

Inget golvläggningsuppdrag är för litet eller för stort för Golvimporten, allt från en liten utbyggnation eller renovering, till stora avancerade arbeten där golvläggningen innebär mönsterläggning, håltagning och urskärning, såsom t ex marmorläggningen på Mall of Scandinavia, som krävde mycket kvalificerade hantverkare.

Vid golvläggning kan du välja mellan att köpa enbart golvmaterial eller tjänster, eller välj båda alternativen. Oavsett vilket du väljer att köpa av oss erhåller du en total kvalitetsgaranti på utfört arbete och golvgaranti på golvet.

Golvimporten har optimerade system för läggning av plattor, system som tryggar en god arbetsmiljö, effektivitet och hög kvalitet.

Golvläggning GB1

Golvläggning med plattor i bruk med fast förankring i underlag

Golvläggning GB2

Golvläggning med plattor i bruk som flytande golv

Golvläggning GB3

Golvläggning med plattor i bruk med vibrationsmetodik

Golvläggning GF1

Golvläggning med plattor i fix (lim)

Golvavjämning

Gamla och ojämna golv kan bli som nya igen

Stegljudsisolering

Stegljudsisolering görs i byggnader för att begränsa ljud från gångtrafik, stolskrap och liknande störningsljud.