Golvrenovering

Har du ett golv som är slitet och/eller skadat?
Vi tar gärna hand om ditt golv!

Golvrenovering med kvalitetsgaranti

Vi har närmare 60 års erfarenhet av att utföra arbeten som innefattar golv och golvytor. Med ledande metoder, utrustning och material kan vi erbjuda våra kunder optimala och trygga lösningar som ger fina golv i utrymmen så som butiker, kontor, flygplatser och gallerior.

Återskapa ditt golv med en golvrenovering

Vi utför golvrenoveringar och kan då utföra arbeten såsom renovera, skydda och återställa ditt golv. Genom en golvrenovering återställer man golvet till sitt finaste skick samt förlänger golvets liv. Hur slutresultatet blir bestäms av förutsättningar på golvet. Hur ser tidigare slitage ut? Hur länge har man väntat mellan golvbehandlingar och övrigt underhåll?

Väljer ni att anlitat oss för golvrenovering erhåller ni en total utförande- och kvalitetsgaranti. Skulle önskan finnas kan ni även välja en utökad garanti och på så sätt skapa en större trygghet. Ge golvet en ny chans innan ni tar beslutet att byta ut det.

Kontakta oss för en offert

Kontakta oss för att prata om hur er golvrenovering kan se ut. Ni kan nå oss via chatten, telefon eller så mejlar ni in förfrågan och ritning så återkommer vi med svar på era frågor samt en offert.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av golvrenoveringar som vi gärna delar med oss av.