OM GOLVIMPORTEN

Golvimporten är marknadsledande experter på terrazzo, natursten, keramiska golv och andra ytskikt till miljöer med högt slitage. Vi erbjuder en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad, inklusive renoverings- och behandlingstjänster, som ger slitstarka, estetiska och tilltalande golv i t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Vi är en del av Layer Group, en av Sveriges största aktörer inom ytskiktstjänster. Gruppen utgörs av väletablerade företag med lång branscherfarenhet inom ytskikt. Läs mer om Layer Group på deras hemsida. www.layergroup.se

Vårt fokus är att leverera ett helhetskoncept – ”Säljande golv®”, där vi tar ansvar och lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan, från leverans av material och golvläggning till dagligt golvunderhåll.

Vi erbjuder ett unikt golvbehandlingskoncept TemperSeal® för porösa stengolv som ger golven motståndskraft mot djupsmuts och samtidigt en fantastisk glans.

CleanEntrance® Entrézoner är vårt populära entrékoncept med specialtillverkade textila golvplattor och professionella mattrengöringsmaskiner som ger en renare och mer välkomnande entré samt lägre ljudvolym i vältrafikerade miljöer.

Vad får du när du väljer oss?

  • Alltid högsta kvalitet på utfört arbete, oavsett kvalitetsnivå på materialval eller nivåval av metod för golvläggning, golvbehandling eller golvsupport.
  • En entreprenör som tar ansvar hela vägen och lämnar omfattande garantier.
  • En entreprenör som ständigt utvecklar metoder för att säkerställa en trygg arbetsmiljö och en minimal negativ påverkan på miljön.
  • Ett brett utbud av olika typer av golvmaterial, samt en unik möjlighet att anpassa utseende på golvmaterialet utifrån ditt önskemål.
  • Ett säkert, kostnadseffektivt och kvalitativ utfört arbete.

Vi har huvudkontor med huvudlager i Borås samt lokalkontor i Skåne, Stockholm och Oslo. För våra kunder är vi en rikstäckande partner och finns med vid ett flertal kunders internationella expansion.

Golvimporten är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramikrådet, har behörighet våtrum samt auktoriserade i PER (Plattsättningsentreprenörers riksförening).