Om oss | Golvimporten

Vad letar du efter?

Om oss

”Nya” Golvimporten

1 november 2012 förvärvades Golvimporten av Pierre Nilsson som ett sista steg i det generationsskifte som tidigare ägare Bo Träff med styrelse förberett under ett antal års tid.

I arbetet med att skapa ”Nya” Golvimporten, säkerställer och förfinas den unika kompetens som företaget och dess medarbetare besitter, så att du som kund även fortsatt kan känna trygghet i att välja oss för en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad!

”Nya” Golvimporten breddar sin verksamhet till att från Golvimporten Entreprenad AB och Golvimporten Golvservice AB erbjuda ett helhetskoncept; ”Säljande golv®” med Golvläggning, Golvrenovering, Golvslipning, Golvbehandling, TemperSeal®behandling, CleanEntrance® Entrézoner och Underhållsavtal.

Detta gör vi för att kunna erbjuda dig som kund en entreprenör som kan och vill ta ett helhetsansvar och som lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan, d v s från lagt golv till dagligt golvunderhåll/städning. Självklart går det alldeles utmärkt att enbart välja de olika delarna i vårt helhetskoncept.

Vi har huvudkontor i Borås samt lokalkontor i Skåne, Stockholm och Oslo.

Vad får du när du väljer oss?

  • Alltid högsta kvalitet på utfört arbete, oavsett kvalitetsnivå på materialval eller nivåval av metod för golvläggning, golvbehandling eller golvsupport.
  • En entreprenör som tar ansvar hela vägen och lämnar omfattande garantier.
  • En entreprenör som ständigt utvecklar metoder för att säkerställa en trygg arbetsmiljö och en minimal negativ påverkan på miljön.
  • Ett brett utbud av olika typer av golvmaterial, samt en unik möjlighet att anpassa utseende på golvmaterialet utifrån ditt önskemål.
  • Ett säkert, kostnadseffektivt och kvalitativ utfört arbete.