OM GOLVIMPORTEN

Golvimporten är marknadsledande experter på terrazzo, natursten, keramiska golv och andra ytskikt till miljöer med högt slitage. Vi erbjuder en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad, inklusive renoverings- och behandlingstjänster, som ger slitstarka, estetiska och tilltalande golv i t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Vårt fokus är att leverera ett helhetskoncept – ”Säljande golv®”, där vi tar ansvar och lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan, från leverans av material och golvläggning till dagligt golvunderhåll.

Vi erbjuder ett unikt golvbehandlingskoncept TemperSeal® för porösa stengolv som ger golven motståndskraft mot djupsmuts och samtidigt en fantastisk glans.

CleanEntrance® Entrézoner är vårt populära entrékoncept med specialtillverkade textila golvplattor och professionella mattrengöringsmaskiner som ger en renare och mer välkomnande entré samt lägre ljudvolym i vältrafikerade miljöer.

Vad får du när du väljer oss?

  • Alltid högsta kvalitet på utfört arbete, oavsett kvalitetsnivå på materialval eller nivåval av metod för golvläggning, golvbehandling eller golvsupport.
  • En entreprenör som tar ansvar hela vägen och lämnar omfattande garantier.
  • En entreprenör som ständigt utvecklar metoder för att säkerställa en trygg arbetsmiljö och en minimal negativ påverkan på miljön.
  • Ett brett utbud av olika typer av golvmaterial, samt en unik möjlighet att anpassa utseende på golvmaterialet utifrån ditt önskemål.
  • Ett säkert, kostnadseffektivt och kvalitativ utfört arbete.

Vi har huvudkontor med huvudlager i Borås samt lokalkontor i Skåne, Stockholm och Oslo. För våra kunder är vi en rikstäckande partner och finns med vid ett flertal kunders internationella expansion.

Golvimporten är medlemmar i branschorganisationen Byggkeramikrådet, har behörighet våtrum samt auktoriserade i PER (Plattsättningsentreprenörers riksförening).