Golvbehandling för slitet eller skadat golv

Har du ett golv som är slitet och/eller skadat?
Vi tar gärna hand om ditt golv!

Klicka här för att se våra tjänster inom golvbehandling

Golvbehandling – Få golvet att se ut som nytt

Då Golvimporten funnits sedan 1965 har vi ofta kvar likadana golvplattor som du har i din fastighet, alternativt kan vi i regel ta fram likvärdiga golvplattor när du har behov av att byta skadade golvplattor. Med tiden slits golv och tar stryk från användning. Är det ett golv som ligger i en offentligmiljö är det ännu mer utsatt och behöver tåla mycket. Vårt uppdrag på Golvimporten är att leverera golvbehandling och tillhörande tjänster i ett helhetskoncept som resulterar i nöjda kunder. Kunder som fått slitstarka och estetiska golv i sin lokal. Det sker genom att återställa eller förbättra ytskiktet på golvmaterialet som kommer göra att era golv ser bra ut och fungerar även i de mest krävande offentliga miljöerna.

Golvbehandling med marknadsledande metoder

Golvimporten arbetar med ledande slipningsmetoder på marknaden och egenutvecklade/partnerutvecklade behandlingsmetoder som golvskydd, för att kunna erbjuda er en optimal och trygg lösning när ni vill få ert golv att se ut som nytt. Vi tar inte enbart ansvar för golvläggning utan även golvunderhåll som sker dagligen. Golvbehandlingar är en den delen av det konceptet.

Byt inte golv utan att konsulterat om det kan räcka med rätt golvbehandling och golvrenovering.

Förenklar underhållet med golvbehandlingar

Om ni sköter era golv och gör rätt golvbehandling kommer det vanliga underhållet förenklas. Eftersom ytan är fin och skavanker samt slitage är åtgärdat blir det stor skillnad när man ska exempelvis dammsuga eller våttorkning av ytorna. En av alla fördelar med att underhålla sitt golv med golvbehandlingar.

Det kan också vara en fördel med entrémattor som placeras i direkt anslutning till lokalens ingång. Det är den biten av lokalen där golven annars behöver stå emot både grus, smuts och snö som sitter på besökares skor. En matta kan plocka upp en viss mängd av smutsen och på så sätt skydda golvens ytskikt längre in i lokalen. På så sätt kommer utförda golvbehandlingar hålla längre och inte slitas på lika mycket. Även möbeltassar i filt eller annat mjukare material kommer skydda golven och göra så att en golvbehandling kommer hålla sig fin en längre tid. Vi förstår att ni har behov av fina golv som kräver lite underhåll så ni i stället kan fokusera på er verksamhet.

Råd och anvisningar efter golvbehandling

Våra anställda kan lämna både specifika och allmänna anvisningar på hur ni ska sköta respektive golvtyp. De kan även lämna råd om framtida golvbehandlingar som ni kan investera i för att skapa ett hållbart golv som kommer att hålla i många år framöver.

Golvbehandling med kvalitetsgaranti

Väljer du att anlita Golvimporten för att renovera, skydda och/eller återställa ditt golv, erhåller du en total utförande- och kvalitetsgaranti. Du kan även välja en större trygghet med utökade garantier gällande golv, funktion och utseende. Väljer ni utökade garantier tecknar ni ett periodiskt underhållsavtal där det ingår en till två djuprengöringar per år. Tillsammans med rekommenderade golvbehandlingar ökar ni chansen för hållbara och slittåliga golv som kommer att se fina. Ett val som både är hållbart för miljön och ekonomiskt för er som verksamhet.

Kontakta oss för en offert på golvbehandling

Kontakta oss för att prata om vilken typ av golvbehandling vi kan göra för er. Ni kan nå oss via chatten, telefon eller så mejlar ni in förfrågan och ritning så återkommer vi med svar på era frågor samt en offert. Glöm inte att fråga om våra garantier och tillval som kan förenkla er vardag och hanteringen av era golv.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet av golvbehandlingar som vi gärna delar med oss av. Vill ni se tidigare projekt kan ni klicka på projekt fliken uppe i menyraden. Där listar vi både kunder både utefter namn samt vilka typer av tjänster det valt att anlita oss för.

Våra tjänster inom golvbehandling

Plattbyte och omfogning

Vi hjälper dig när du har behov av att byta skadade golvplattor.

TemperSeal® Behandling av golv

Ett unikt golvbehandlingskoncept för dig som vill ha det bästa skyddet för dina golv.

Golvslipning av stengolv

Golvslipning livar upp ett slitet stengolv och återger glans och styrka