VÅRA VERKSAMHETSOMRÅDEN

Golvimportens erbjudande och verksamhet omfattar hela värdekedjan från golvläggning till golvvård och underhåll.

Säljande golv® – Från golvläggning till daglig golvvård

Säljande golv® är ett helhetskoncept där Golvimporten tar ett helhetsansvar och lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan, dvs från golvläggning till periodisk golvvård med tillhörande skötselanvisningar för dagligt underhåll/städning.

Detta innebär att du som kund slipper problem, du har en kontakt att prata med och som tar totalt ansvar för din investering i nytt golv eller renovering av befintligt golv.

Golvimporten_golvläggning_personal

GOLVENTREPRENAD – GOLVLÄGGNING I OFFENTLIG MILJÖ

Med en golventreprenad från Golvimporten får du en trygg helhetslösning där du väljer hur stor del av vårt helhetskoncept du vill ha. Som företag har vi över 50 års erfarenhet av de två dominerande läggningsteknikerna ”Bruksläggning” (GB1, GB2 och GB3) ”Fixläggning” (GF1) och kan montera upp till 1000 kvm färdig yta per vecka.

Golvimporten_Temperseal_golvbehandling_4

GOLVBEHANDLING & RENOVERING AV STENGOLV

Har du ett golv som är slitet och/eller skadat? Då tar vi gärna hand om det! Vi hjälper dig med att renovera , skydda och/eller återställa ditt golv genom att erbjuda plattbyte, slipning i enlighet med ledande metoder på marknaden samt vår egenutvecklade unika golvbehandlingsmetod TemperSeal®

Golvimporten_cleanentrance_entrelösning_1

CLEANENTRANCE® ENTRÉLÖSNING

CleanEntrance® Entrélösning är ett helhetskoncept som omfattar textila golvplattor, maskiner och support. Tack vare den stora ytan av specialtillverkade textila golvplattor och professionella mattrengöringsmaskiner säkerställs att smuts, väta och damm stannar i entrén och tas om hand där. Konceptet ger en renare innemiljö och en mer välkomnande känsla för dina besökare och kunder.

Terrazzo Agglotech® SB173 Grigio Venato

TERRAZZO, GRANITKERAMIK, NATURSTEN

Golv för offentliga miljöer: Terrazzo, Granitkeramik och Natursten. Golvimporten samarbetar med marknadens ledande leverantörer av golvplattor för att tillgodose ditt behov. Utöver ett brett standardsortiment så kan vi även tillsammans med dig ta fram och anpassa rätt storlek, färg, utseende och kvalitet på golvplattorna utifrån dina önskemål.

VÅRA PROJEKT

Det är våra kunder som gör oss bra.
Deras behov och krav har utvecklat Golvimporten till den ledande golvexpert vi är idag.