Golvimportens affärsidé = Nöjda Kunder

Det är kunderna som gör oss bra. Deras behov har utvecklat Golvimporten till vad vi är idag. Sedan starten 1965 har vi levererat och lagt drygt 5 miljoner kvadratmeter terrazzo, grantikeramik och naturstensgolv på den svenska, norska, danska och finska marknaden.

Vårt fokus är att leverera ett helhetskoncept – ”Säljande golv®”, där vi erbjuder en säker, kostnadseffektiv och kvalitativ golventreprenad, inklusive servicetjänster, som ger slitstarka, estetiska och tilltalande golv i t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

När du väljer Golvimporten kan du vara säker på ett kvalitativt utfört arbete och med vår långa erfarenhet kan vi hantera de mest avancerade situationerna i en entreprenad. Inom ramen för vårt helhetskoncept tar vi ansvar för allt från golvläggning, golvrenovering, golvbehandling, CleanEntrance® Entrézoner samt periodiskt golvunderhåll. Dessutom lämnar vi omfattande garantier i i hela värdekedjan, från lagt golv till dagligt golvunderhåll

”För oss är Golvimporten en långsiktig samarbetspartner som med erfarenhet och kompetens levererar en högklassig golvbehandling som håller över tid. Själva behandlingen sker smidigt och problemfritt för oss i butiken vilket är en stor fördel. Tack vare Golvimportens garantier och möjlighet till underhållsavtal har vi fått en unik lösning för våra butiksgolv.”

Thomas Strindeborn
ICA Handlare/VD
Maxi ICA Stormarknad Partille


”Golvimporten har stor förståelse för vår bransch och erbjuder en helhetslösning som passar vår verksamhet perfekt. De är lyhörda och ser våra behov vilket betyder att de kan ge oss nya förslag på konkreta lösningar och förbättringar. Vi uppskattar också det personliga engagemang man visar i varje enskilt projekt!”

Glenny Särnström
Chef inköp av indirekta tjänster för kedjor och lager
Willys, Hemköp, Axfood Snabbgross, Dagab inköp och logistik