TemperSeal® Behandling av golv

Ett unikt golvbehandlingskoncept för dig som vill ha det bästa skyddet för dina golv.

Golvimporten har utvecklat ett unikt helhetskoncept när det gäller golvbehandling för att skydda alla typer av porösa stengolv i livsmedelsbutiker, detaljhandelsbutiker, köpcenter, bilhallar, resecenter, flygplatser och övrig offentlig miljö. Vårt fokus i utvecklingen av TemperSeal® är att skapa de rätta förutsättningarna för att golvytorna ska vara så lätta som möjligt att underhålla i den dagliga städningen.

TemperSeal® är ett komplett behandlingskoncept, som en del av Säljande Golv®, för hårda och porösa golv. Konceptet innefattar en grundrengöring av nytt eller gammalt golv, härdning och försegling av golvet samt instruktioner för ett dagligt underhåll av golvet.

Arbetets omfattning och utförande beror på hur golvytans skick är från början. Det kan krävas borttagning av djupt sittande fläckar och eventuella frätskador mm. Vid extremt djupgående fläckar av t ex vissa fruktsyror eller annat spill så kan plattbyte krävas.

ETT SÄLJANDE GOLV ÄR ETT UNDERHÅLLET GOLV

Ett TemperSeal® behandlat golv kräver dels ett dagligt underhåll och dels ett periodiskt underhåll för att säkerställa skydd och utseende. Vår erfarenhet och rekommendation är att anlita oss i ett periodiskt underhållsavtal, detta som en försäkran för din investering.

För att säkerställa jämn golvkvalitet och undvika för täta underhållsintervaller rekommenderar vi varje kund som investerar i helhetskonceptet Säljande Golv®, att införskaffa maskinutrustningen med tillhörande städrondeller och kemikalier för daglig rengöring som är anpassad för ändamålet. Utbildning, service, städinstruktioner mm ingår från Golvimporten som en del av konceptet.

IMG_8469
Golvimporten_temperseal_golvbehandling
Golvimporten_plattbyte

GARANTIER

Vi lämnar Utförandegaranti i ett år på TemperSeal® behandlat golv och plattbyte. Detta förutsätter att golvet dagligen sköts korrekt enligt skötselinstruktioner. I vår Utökade garanti tecknar du ett periodiskt underhållsavtal som ger en slitage. och golvgaranti under avtalstiden. Då ingår 1-2 förstärkningstillfällen per år och utbyte av eventuella spruckna plattor. OBS Garantin föregås av investering i ett plattbyte.

EN TEMPERSEAL® BEHANDLING INNEFATTAR:

– Lättare slipning för poröppning av stenen
– Djuprengöring och rekonditionering
– Neutralisering
– Härdning/försegling steg 1
– Härdning/försegling steg 2
– Försegling/portätning steg 1
– Försegling/portätning steg 2

OBS Golvrenoveringen utförs av certifierad personal

”För oss är Golvimporten en långsiktig samarbetspartner som med erfarenhet och kompetens levererar en högklassig golvbehandling som håller över tid. Själva behandlingen sker smidigt och problemfritt för oss i butiken vilket är en stor fördel. Tack vare Golvimportens garantier och möjlighet till underhållsavtal har vi fått en unik lösning för våra butiksgolv.”

Thomas Strindeborn
ICA Handlare/VD
Maxi ICA Stormarknad Partille

Golvslipning av stengolv

Golvslipning livar upp ett slitet stengolv och återger glans och styrka

Plattbyte och omfogning

Vi hjälper dig när du har behov av att byta skadade golvplattor.

TemperSeal® Behandling av golv

Ett unikt golvbehandlingskoncept för dig som vill ha det bästa skyddet för dina golv.