Studier visar att 80 % av den smuts som finns i en byggnad kommer in genom ytterdörren. Med en effektiv barriärmatta kan du se till att över 90 % av denna smuts stannar vid dörren.

Barricade är ett slittåligt, modulärt entrémattsystem som förhindrar att smuts kommer in i en byggnad via människors skor. Det innebär inte bara att dina golv kommer att se bättre ut och hålla längre, utan förbättrar också luftkvaliteten inomhus genom att fånga upp fina dammpartiklar som annars skulle kunna andas in. På så vis bidrar entrémattorna till de anställdas hälsa, välbefinnande och produktivitet.

Genom att skydda golven på din arbetsplats från smuts minskar Barricade entrémattor underhållskostnaderna och förlänger livslängden på din investering. Dessutom hjälper mattorna till att hålla inredningen fräsch och välkomnande för såväl besökare som personal.

Du kanske använder lösa entrémattor nu? Sådana mattor kan utgöra en snubbelrisk och ger ofta ett stökigt intryck. Barricade är däremot snygg, säker och funktionell. Systemets 50 x 50 cm-plattor kombineras sömlöst till en heltäckande, modulär golvdesign.

Barricade One i sin moderna design med subtila ränder som låter dig skapa olika effekter med hjälp av olika monteringsmetoder. Barricade One finns i tre praktiska och kommersiella färger som, till skillnad från lösa dörrmattor, obemärkt smälter samman med resten av golvet.

• En effektiv barriärmatta ser till att smutsen stannar vid ytterdörren, skyddar resten av ditt golv och hjälper till att hålla god luftkvalitet inomhus.
• Förebyggande åtgärder sänker underhållskostnaderna och förlänger livslängden på ditt golv.
• Renare luft förbättrar de anställdas välbefinnande.