TemperSeal® Golvbehandling | Golvimporten

Vad letar du efter?

TemperSeal® Golvbehandling

Kontakta oss

Kategori:

Ett EU-varumärke, ett unikt golvbehandlingskoncept för dig som vill ha det bästa skyddet för dina golv.

Golvimporten Entreprenad AB har utvecklat ett unikt helhetskoncept för att skydda alla typer av porösa stengolv i livsmedelsbutiker, detaljhandelsbutiker, köpcenter, bilhallar, resecenter, flygplatser och övrig offentlig miljö.
Fokus i utvecklingen av TemperSeal® har varit att skapa de rätta förutsättningarna för att golvytorna ska vara så lätta som möjligt att underhålla i den dagliga städningen.

TemperSeal® är ett komplett behandlingskoncept, som en del av Säljande Golv®, för hårda och porösa golv såsom golvytor av Terrazzo (cementmosaik) och betong. Konceptet innefattar en grundrengöring av nytt eller gammalt golv, härdning och försegling av golvet samt instruktioner för ett dagligt underhåll av golvet.

För att säkerställa jämn golvkvalitet och undvika för täta underhållsintervaller rekommenderar vi varje kund som investerar i helhetskonceptet Säljande Golv®, att införskaffa maskinutrustningen med tillhörande städrondeller och kemikalier för daglig rengöring som är anpassad för ändamålet.
Utbildning, service, städinstruktioner mm ingår från Golvimporten som en del av konceptet.

Vi lämnar givetvis utförandegaranti på TemperSeal®behandlat golv och i den utökade garantin tecknas även ett periodiskt underhållsavtal som bl a ger en slitage- och golvgaranti under avtalstiden.

Kontakta oss för mer information.