Golventreprenad - Butiksgolv & golvläggning i offentlig miljö | Golvimporten

Vad letar du efter?

Golventreprenad – Butiksgolv & golvläggning i offentlig miljö

Ska du investera i nytt eller renovering av gammalt golv?
Vi tar hand om entreprenaduppdraget!

Med golventreprenad från Golvimporten får du en trygg helhetslösning där Du väljer hur stor del av vårt helhetskoncept du vill ha.

Vi som företag har över 50 års erfarenhet av de två dominerande läggningsteknikerna ”Bruksläggning” (GB1, GB2 och GB3) ”Fixläggning” (GF1) och kan montera upp till 1000 kvm färdig yta per vecka. Kräver underlaget en avjämning har vi även den kunskapen. Vidare erbjuder vi även alltid anpassade golvbehandlingar för bästa förutsättningar för den dagliga driften.

Inget entreprenaduppdrag är för litet eller för stort för Golvimporten, allt från en liten utbyggnation eller renovering, till stora avancerade arbeten med mönsterläggning, håltagning och urskärning, såsom t ex marmorläggningen på Mall of Scandinavia, som kräver mycket kvalificerade hantverkare.

Vid golvläggning kan du välja mellan att köpa enbart golvmaterial eller tjänster, eller välj båda alternativen. Oavsett vilket du väljer att köpa av oss erhåller du en total kvalitetsgaranti på utfört arbete och golvgaranti på golvet.

Golvimporten har optimerade system för läggning av plattor, system som tryggar en god arbetsmiljö, effektivitet och hög kvalitet.