CleanEntrance® | Golvimporten

Vad letar du efter?

CleanEntrance® Entrézoner

Har du ingen eller en otillräckligt entrélösning för att stoppa smuts i entrén?

CleanEntrance® Entrézoner är ett helhetskoncept som omfattar textila golvplattor, maskiner och support. Tack vare den stora ytan av specialtillverkade textila golvplattor och professionella mattrengöringsmaskiner säkerställs att smuts, väta och damm stannar i entrén och tas om hand där. Konceptet ger en renare innemiljö och en mer välkomnande känsla för dina besökare och kunder. En unik lösning som ger nöjda kunder och besökare redan vid ingången.

En investering i CleanEntrance® Entrézoner gör att man skapar förutsättningar till bl a en lättare skötsel av golvet i fastigheten och mindre slitage på golvet.

Vi utbildar ert städbolag och/eller er egen personal i skötsel och underhåll. Vi gör regelbundna servicebesök och uppföljningsträffar för att säkerställa kvaliteten.

Vi rekommenderar att använda maskiner speciellt framtagna för professionell rengöring av textila golvytor, både för daglig rengöring och periodisk djuprengöring. Dessa maskiner ingår i avtalet.
Produkter för dagligt underhåll köpes av våra säljare eller via vårt huvudkontor.

För att säkerställa rätt funktion och livslängd på din investering så kan du även välja att teckna underhållsavtal med oss som dessutom ger förlängda garantimöjligheter på ditt golv.